Akadálymentes változat
 
 
Közétkeztetés fejlesztése Ároktő községben


Kedvezményezett neve:Ároktő Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma:Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése című, VP6-7.2.1-7.4.1.3-17 kódszámú felhívás

Pályázat címe:Közétkeztetés fejlesztése Ároktő községben

Pályázat azonosító száma:1860245783

Szerződött támogatás összege: 3 060 075,- Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. december 31.

A projekt az EMVA hozzájárulásával valósul meg.

 

Projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt általános célja a településünkön élők életminőségének javítása, a lakosság – elsősorban a közétkeztetést igénybe vevők - egészséges, jó minőségű élelmiszerrel való ellátása, a helyi termelők piacra jutásának elősegítése, a helyi alapanyagok felhasználásának támogatása.

 

A projekt keretében támogatott eszközök:

  • GT4.98SE Gáztűzhely,
  • 2 db GZS-14 gázzsámoly,
  • RM Munkaasztal alsó polccal,
  • RM 4 szintes perforált tároló állvány,
  • Everest TC12 húsdaráló,
  • Szeletelő-gép Essedue 250 C,
  • KG-503 burgonyakoptató-gép

 

 

A beszerzésünk célja Önkormányzatunk tulajdonában álló közkonyha korszerűsítése. A tervezett fejlesztéssel konyhánk üzembiztos, energiatakarékos működési feltételeit teremtjük meg, mellyel egyúttal az üzemeltető Ároktői Óvodánál költségmegtakarítás is jelentkezik. Tervezett fejlesztés tárgya a konyha elavult eszközeinek, berendezéseinek cseréje, korszerű eszközökre, amelyek a működést hosszútávon szolgálják.

Az előírásoknak megfelelő, korszerű eszközök, berendezések és felszerelési tárgyak a mindennapi munkát, azaz településünk óvodásainak, iskolásainak napi háromszori-, valamint az idősek szociális étkeztetését biztosítják.

Az eszközállomány modernizálásával a korábban építészetileg megújult tálaló- és főzőkonyha minden szempontból megfelel a XXI. század elvárásainak.

 

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap:

a vidéki térségekbe beruházó Európa

 

 Vissza